Program 11. izložbe "VINISTRA POREČ 2004"
Četvrtak 29. travnja 2004.
15,00 - Domjenak (Restoran Balin)
15,30 - 17,30 - Finalno natjecanje Sommeliera Hrvatske pred publikom - 8. nacionalno prvenstvo Hrvatske (hotel Pical)
16,00 - 18,00 - Stručno vođene degustacije vina za organizirane i najavljene grupe posjetitelja
20,00 - Svečana dodjela odličja za nagrađene izlagače proizvoda na Vinistri i svečano proglašenje pobjednika Sommeliera Hrvatske (Zajednička večera za nagrađene - Hotel Pical)
Izložba otvorena za posjetitelje do 20.00 sati.
Petak 30. travnja 2004.
13,00 - 15,00 - Prezentacija Dubrovačko-Neretvanske županije sa degustacijom Pelješko-Korčulanskih vina (sala za degustacije)
13,00 - 16,00 - Mogućnost kušanja izloženih uzoraka maslinovog ulja
16,00 - 18,00 - Stručno vođene degustacije pjenušaca za organizirane i najavljene grupe posjetitelja
17,00 - 18,00 - Prezentacija proizvodnog programa Udruge BIO ISTRA - ekološki i autohtoni proizvodi
Izložba otvorena za posjetitelje od 10,00 do 20.00 sati.
Subota 01. svibnja 2004.
14,00 - 16,00 - Stručno vođene degustacije vina za organizirane i najavljene grupe posjetitelja
15,00 - 16,00 - Stručno vođena degustacija sira i ostalih mliječnih proizvoda
16,00 - 18,00 - Stručno vođena degustacija nagrađenih Hrvatskih pjenušaca za organizirane i najavljene grupe posjetitelja
20,00 - Prezentacija druge Zelene liste GMO-FREE proizvoda BIO ISTRE (Vinoteka Epulon - Poreč)
Izložba otvorena za posjetitelje od 10,00 do 20,00 sati.
Nedjelja 02. svibnja 2004.
14,00 - 16,00 - Stručno vođene degustacije vina i pjenušaca za organizirane i najavljene grupe posjetitelja
Izložba otvorena za posjetitelje od 10,00 do 20,00 sati.
Zatvaranje izložbe u nedjelju, 02. svibnja 2004. u 20,00 sati
Izvršni odbor VINISTRE