Dodijeljene nagrade najuspješnijim autorima u okviru multimedijalnog natječaja Istrapedije

Dodijeljene nagrade najuspješnijim autorima u okviru multimedijalnog natječaja Istrapedije

Istarski župan Valter Flego danas je, u sjedištu Istarske županije, u Puli, dodijelio nagrade najuspješnijim autorima u okviru multimedijalnog natječaja Istrapedije. Zahvalivši svim sudionicima na uloženom trudu, župan je izrazio zadovoljstvo činjenicom da popularnost i posjećenost prve regionalne internetske enciklopedije u Hrvatskoj svakodnevno raste.

"Dokaz je to da ljudi žele učiti o svome zavičaju, a ovaj natječaj pokazuje da žele i sami doprinijeti obogaćivanju njezinog sadržaja. S pravom možemo reći da je Istrapedija živi organizam kojeg ćemo i dalje nastaviti puniti novim i zanimljivim materijalom", poručio je istarski župan čestitavši najuspješnijim autorima, kojima je, kao nagrada, uručen tablet.

U studenom prošle godine Istarska županija je objavila multimedijalni natječaj za 3 kategorije (FOTO, AUDIO, VIDEO) s ciljem obogaćivanja bogate riznice istarske povijesti, kulture i običaja novim sadržajima koji promoviraju istarsku materijalnu i nematerijalnu kulturnu baštinu.

Pristigle radove ocjenjivala je stručna komisija, u sljedećem sastavu: Hassan Abdelghani, Igor  Zirojević i Bruno Krajcar.

Nagrađeni:

FOTOGRAFIJA - Marijana Smolić

VIDEO - Ana i Marko Percan

AUDIO - Đanino Bubola

Galerija fotografija