Državni prvaci osnovnih i srednjih istarskih škola na prijemu Županije

Državni prvaci osnovnih i srednjih istarskih škola na prijemu Županije

Upravni odjel za obrazovanje, sport i tehničku kulturu Istarske županije jučer je upriličio svečani prijem za učenice i učenike osnovnih i srednjih škola koji su na državnim natjecanjima po pojedinim predmetima kao i sportskim natjecanjima osvojili prvo mjesto. Riječ je o 25 učenika i učenica osnovnih te njih 41 iz srednjih škola Istarske županije.

Prijem je otvorila pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, sport i tehničku kulturu Istarske županije Patricia Smoljan. Istaknula je iznimno zadovoljstvo uspjehom učenica i učenika, te zahvalila mentorima na predanom radu s učenicima.

U ime Grada Pule na prijemu je sudjelovala i pročelnica UO za društvene djelatnosti Grada Elvira Krizmanić Marjanović, koja je osim čestitki učenicima, rekla i da su ostvareni uspjesi učenika njihov zalog za budućnost, dok je zamjenica župana Viviana Benussi kazala da učenici ostvarenim uspjesima ne promoviraju samo školu iz koje dolaze i grad, nego i cijelu Županiju. Kao zahvalu, podijelila im je prigodne nagrade za ostvarene uspjehe u društvenim, prirodoslovnim, kulturno - umjetničkim i sportskim ostvarenjima.

Galerija fotografija