Predstavljen Natječaj za izbor škola koje će sudjelovati u projektu KEPASS

Predstavljen Natječaj za izbor škola koje će sudjelovati u projektu KEPASS

U prostoru Zajednice tehničke kulture Pula predstavljen je  u ponedjeljak, 29. travnja 2013. godine, Natječaj za akreditaciju triju srednjih škola iz Istre za sudjelovanje u projektu KEPASS (Knowledge exchange program for the ADRIATIC school system).

Nakon pozdravne riječi domaćina, glavnog tajnika Zajednice tehničke kulture Pula, gospodina Antona Pletikosa, ravnatelje i predstavnike srednjih škola pozdravila je  pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, sport i tehničku kulturu Istarske županije, gospođa Patricia Smoljan i objasnila značaj projekta KEPASS.

Voditelj projekta Radenko Matijašec zahvalio se školama koje su iskazale interes za projekt i naglasio kako je dosadašnja suradnja  bila na visokoj razini.  U nastavku je dao  kratke upute oko ispunjavanja prijave za akreditaciju i potrebnih dokumenata.

U kraćoj raspravi, kroz pitanja i primjedbe ravnatelja, ukazano je na moguće probleme u provedbi projekta koje treba pravovremeno otkloniti.

Prezentaciji se odazvala većina istarskih škola (16/22), a  svim je prisutnim ravnateljima ili predstavnicima srednjih škola uručen  Natječaj i Obrazac za prijavu (nalaze se u prilogu).

Škole koje nisu bile na prezentaciji mogu tekst Natječaja i Obrazac za prijavu skinuti sa stranice Istarske županije ili se obratiti u UO za obrazovanje, sport i tehničku kulturu Istarske županije. Natječaj je otvoren do 23. svibnja 2013."

Natječaj

Obrazac za prijavu

Galerija fotografija