Pula: Izašao 2. broj Euro INFO-Newsletter-a Istarske županije

Pula: Izašao 2. broj Euro INFO-Newsletter-a Istarske županije

S novim  informacijama   o  europskim programima, euro-integracijama, projektima  i svim drugim aktivnostima  u institucijama Europske unije,  kao i o aktivnostima Istarske županije na međunarodnom planu, možete se upoznati preko stranica 2. broja Euro INFO-Newsletter Istarske županije.  Novi se broj nalazi na web stranicama Istarske županije.

Uz  informacije o europskim programima,  novi broj donosi najnovije vijesti i druge aktualnosti o međunarodnim i međuregionalnim aktivnostima Istarske županije. Izdvajamo izvještaj iz Riminija, gdje su se sastala izaslanstva Istarske županije i  Regije  Emilia Romagna,  radni sastanak  komisija  Jadranske euroregije u Veneciji, Konferenciju u Rovinju na kojoj je predstavljen  program SEENET 2, posjet pulskih gimnazijalaca  Bruxellesu. Tu su  i informacije o  Sapardu, prekograničnoj suradnji s Italijom te prekograničnoj suradnji  sa Slovenijom i Mađarskom.

Dosta je prostora posvećeno aktivnostima koje se tiče Europske unije i Hrvatske, vijestima iz središta EU-e, a posebna je stranica rezervirana za natječaje.