Zamjenica župana i pulski gradonačelnik uputili božićnu čestitku građanima Istre

Zamjenica župana i pulski gradonačelnik uputili božićnu čestitku građanima Istre

Prigodnu čestitku svim građanima Istre u povodu nadolazećih božićnih blagdana i Nove godine uputili su zamjenica istarskog župana Sandra Ćakić Kuhar i pulski gradonačelnik Boris Miletić tijekom prijenosa uživo, održanom danas u Zajednici Talijana Pula-Circolo.

„Usprkos pandemiji koronavirusa koja je iz temelja promijenila naše živote i gospodarske tokove, ove smo godine pokazali što sve možemo postići suradnjom i zajedništvom.  Tijekom zdravstvene krize uzrokovane koronavirusom, udružili smo snage sa našim gradovima i općinama kako bismo osigurali prvenstveno zdravlje naših građana, a onda i pomogli gospodarstvu da lakše podnese teret gospodarske krize, kad god je to bilo moguće. Naši razvojni projekti – veliki i višegodišnji projekti koji će povećati kvalitetu života u Istri i položiti temelje za održivu budućnost, ni u jednom trenutku nisu dovedeni u pitanje“, istaknula je zamjenica župana Ćakić Kuhar zahvalivši se istarskim građanima na suradnji i odgovornosti koju su pokazali. 

Prema riječima zamjenice Ćakić Kuhar, iako ga ove godine slavimo drugačije nego što smo navikli, Božić je blagdan koji nas oduvijek ispunjava nadom i optimizmom te podsjeća na važnost zajedništva i solidarnosti prema drugima, stoga je pozvala sve građane da taj dobri duh Božića ponesu sa sobom i u 2021. godinu.

„Godina koja je za nama bila je puna izazova i neizvjesnosti jer smo se i mi u Puli, Istri i Hrvatskoj susreli s nečim novim i neočekivanim – pandemijom koronavirusa. Želim se doista od srca zahvaliti svim sugrađanima na velikoj iskazanoj odgovornosti i samodisciplini koja nas je sačuvala, a njome smo, dokazali kako se možemo nositi s neizvjesnošću zbog koronavirusa“, rekao je pulski gradonačelnik te apelirao na građane da se i dalje pridržavaju svih propisanih mjera.

Na kraju svojih obraćanja, zamjenica župana i gradonačelnik Miletić čestitali su građanima Božić i Novu godinu uz želje za, prvenstveno, dobrim zdravljem. 

Po završetku prijenosa uživo, održan je kratak prijem za predstavnike medija u skladu sa svim epidemiološkim mjerama i preporukama.

Snimku prijenosa uživo božićne čestitke možete pogledati na ovoj stranici.

Galerija fotografija