Tradicionalni prijem Istarske županije i Grada Pule povodom Dana policije

Tradicionalni prijem Istarske županije i Grada Pule povodom Dana policije

Zamjenik istarskog župana Fabrizio Radin i zamjenik gradonačelnika Pule Robert Cvek danas su, u sjedištu Istarske županije, u Puli, upriličili prijem za predstavnike policijskih uprava i postaja Istarske županije povodom obilježavanja Dana policije i njenog zaštitnika Svetog Mihovila.

Na samom početku, zamjenik župana se zahvalio policijskim djelatnicima i službenicima na predanom radu i angažmanu koji svakodnevno čine kako bi se svi građani, ali i turisti osjećali sigurno.

"Osjećamo se sigurno, što je vaša zasluga, ali i zasluga što naša regija prihvaća vrijednosti suživota i tolerancije. Bez sigurnosti ne možemo poduzeti ništa u smislu poboljšanja uvjeta naših građana te razvoja gospodarstva", poručio je zamjenik župana Radin.

Porukama zahvale pridružio se i zamjenik gradonačelnika Pule:

"Bespredmetno je isticati koliko je jedna uspješna i kvalitetna policija bitna za Pulu i Istru. Sve ono što poduzimate korespondira s onime što i mi želimo, a to je miran grad i uspješna i sigurna regija. Zajedničkim smo akcijama tome doprinijeli i tako ćemo i nastaviti".

Načelnik PU Istarske Alen Klabot istaknuo je kako je, tijekom godinu dana njegovog mandata, suradnja s Gradom Pulom i Istarskom županijom izuzetno dobra. Dobar sustav sigurnosti, smatra načelnik, važan je tijekom cijele godine za što je presudno imati zadovoljne policajce. U tom su smislu, dodao je, važni potpisani ugovori s Gradom Pulom, s ciljem poboljšanja materijalnih uvjeta policajaca. 

Svim policajkama i policajcima u povodu Dana policije i blagdana zaštitnika policije Svetog Mihovila zamjenici Radin i Cvek uputili su najiskrenije čestitke i zaželjeli mnogo uspjeha u budućem radu.

Galerija fotografija